Welcome, visitor! [ Login

Altı Senedir izmir’deyim ve Kendime Uzun Vadeli Bir Partner Arkadaş Arıyorum

İzmir Escort 12 May 2015

Can sıkıtısı çok kötü bir şey, yani uzun vade de o kadar kötü bir şey oluyor ki, masturbasyon yapmaktan ciğerim soldu o derece yani… Hem kendime arkadaş hem sevgili hemde yatakda iyi olan bir bey acele bir şekilde aramaktayım… Neşeli espiri yapmayı seven ve 22 yaşını yeni doldurmuş bir tazecik bayanım… İsmimi paylaşmayacağım ama bayan Y demeniz yeterli. Kendimi sadece aranızdan bir kişiye belli edeceğim. O yüzden resimde paylaşmayacağım ama şuna emin olun ki oldukça güzelim. Ama benimle sadece sevişmek için benimle tanışmak istiyorlar ve ben buna üzülüyorum… Ben uzun vadeli istiyorum. Ve LÜTFEN TELEFON NUMARANIZI PAYLAŞMAYIN ben size e postanızdan kesinlikle dönüş yapacağım… Çünkü emin olun sizden daha fazla ihtiyacım var. Ah bir yanımda olsanız anlardınız nasıl yandığımı…….

No Tags

1642 total views, 1 today

  

24 Responses to “Altı Senedir izmir’deyim ve Kendime Uzun Vadeli Bir Partner Arkadaş Arıyorum”

  1. Senin yanında Olmayı çok isterdim şuan bende senden farklı deilim eger istersen bu günleri bi kısaltmak için acele edelim mail bekliyorum

  2. LÜTFEN TELEFONUNU YAZ

  3. Selamlar Gizli hanımefendi nasılsiniz buraya yazdığınız icin tskler umarım tanışma fırsatımız olur gezmeyi doğayı Deniz’i cok seven bierkegim…ismim Emre y.32 ılımlı hoş atletikyapili bı erkeğim sizinle tanışmayı cok isterim bana email adresimden ulaşırsanız sevinirim k.i.bakin bekliyorum

  4. Tam aradığınız kisiyim gerçekten gizliliğe çok önem veririm msji nizi canı gönülden bekliyorum sağlıcakla kalın. ..

  5. Didimde yalnız yaşıyorum ararsan sevinirim 0534 789 52 74

  6. e posta dedın gonderdık bakalım donus yapacanmı

  7. tolga tolga on 27 May 2015 @ 02:35

    slm ben bornovada oturuyorum 26 yasındayım sarısın 1.78 boyunda 65 kilodayım .bende uzun sereli bir arkadaşlık istiyorum.eger sende istersen neden olmansın.sende ricam benim facebook a mesaj atarsan sevinirim.tolga tolga fotosuz.numaranı yaz ben ararım seni suan bile atabilirsin evde yanızlıktan bu saatlere kadar uyuyamadım

  8. mrb istersen bu numaradan ulasabilitsin

  9. Selam ben fahri senle tanışmak ve uzun vadeli birlikteliği sende istiyorsan mutlaka ulaşmanı isterim.

  10. bekliyorum

  11. Bana ulasirmisin ?

  12. meraba güzel bayan. 26yaşındayım. sizinle tanışmak istiyorum. mail adresimi ve skype adresimi size vericem.
    sizi skype da gördükten sonra telefon numaramı size verip buluşacam sizinle.
    bana ulaşırsanız güzel zamanlar geçiriz. zaman boşa kayıp. bu zamanı değerlendirmek lazım. sizinle istediğiniz gibi zaman geçiririz.

  13. fahrettin on 27 June 2015 @ 19:35

    Slm ismim fahrettin bekarim diğer adıyla dulum diyelim ben sadece seks aramiyorum ben burayi daha yeni buldum gerçekten ben yalanida yalan söyleyen ise sevmeyen birisiyim çünkü ben bu ter yerler giren biri degilim dır rastgele girdim gerçekten oldukcada güzelde oldu diyebilir gerçekten sizin gibi bir bayanla belki de tanışma firsatim olacak size kendimden biraz bahsedeyim yaş 41 boy 178 kilo 90 yapılı kısa biraz kır saçlı eglenceli durust bakımlı moda sektorundeyim giyim sektöründe çalışan birisiyim sizi tanımak uzun sureli arkadaslik yaşamak istiyorum benimle iletişime geçerseniz sevinirim gorusmek üzere tsk

  14. Seninle olmayı çok isterim her turlu derdine ortak olup birlikte gülüp uzulebiliriz sadece bana ulasman yeterli her zaman uzun vadeli bir dostluğa var misin??

  15. Selam Matmazel ben Yigit 22 yasinda yakisikli atletik üniversite ögrencisiyim.İzmir Bucada yasamaktayim.Hadi ulas bana seninle uzun soluklu arkadaslik sevgililik ve sevisme zamanlari yasayalim.Görüsene dek kendine dikkat et sinyorita..

  16. merhaba güzellik antalya yakup ben selam olsun sana sanslisin 29 yaşında 1,73 boy 68 kg kilo bakimli ve yakisikli birisiyim zaten göreceksiniz bekliyorum ask ertelemeye gelmez

  17. selam bayan bana mail adresimden ulaşabilirsiniz. k.i.b

  18. Haber bekliyorum aynı arayış icersindeyim daimi arıyorum bende

  19. BILO PILO on 23 July 2015 @ 23:37

    Herşey istediğin gibi olsun gizemli bayanım 😉
    Herzaman posta kutum bir gülücükte olsa açıktır .

  20. Mrb güzel ben emre aradığını bende bulabileceğini düşünüyorum(gizlilik ve temizlik) ararsan sevinirim

  21. İyi geceler sizinle tanışmak isterim tabi sizde isterseniz memnun olurum cevabınızı beklerim

  22. Slm ben bakarim cok arzulu ve istekliyim bana bir sans verin pişman olmazsiniz

  23. Fulltime on 4 August 2015 @ 01:47

    Mail atin goruselim

  24. izmir’denim. 24 yaşındayım. Ulaş bana pişman olmazsınn. 😉

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • İzmir escort bayanların evleri

    by on 29 April 2024 - 0 Comments

    İzmir escortlar sizlere en sıcak anları yaşatmak için sizleri kendi yaşadığı mekanlara davet ediyorlar, Dokunuşlarıyla unutulmaz anlar yaşamaya ihtiyacınız varsa, profesyonel İzmir escort bayanların sitesine hoşgeldiniz. Escort İzmir bayan servisi, sizlerin tüm seks ihtiyaçlarınızı en kaliteli şekilde karşılayacaktır. Yeni tecrübeler ve unutulmaz sıcak dakikalar yaşatmak için sizlere herşeylerini verirler. İzmir escort bayan ajansının vitrinine giderek […]

  • İzmir Escort Kadınlara Şiddete Hayır

    by on 1 May 2024 - 2 Comments

    Zaman İzmir escort Kadınlara Şiddete Hayır Hızlı Akıyor Kadınlar Güzel Eniştem derdi “hayat güzel baba, istanbul güzel baba ama bana ne?” aslında güzel bir felsefe. Bizler, yani seksi kadınlar, hani tüm stresinizi çıkarttınız, yeri geldiği sevdiğiniz ger geldiğini şiddet uyguladığınız!111!! KADINLARA UYGULANAN ŞİDDET, BİR ADAMIN ACİZLİĞİNİ GÖSTERİR…(PARDON ADAM DEDİM.)

  • İzmir En Ucuz Eskort Kızlar

    by on 2 May 2024 - 0 Comments

    Piyasayı daha hareketli hale getirmek ve İzmir escort piyasasında daha renkli bir yaşam tarzını benimsemek adına bu sektörde yerimi almış bulunmaktayım. Benim en iyi olduğum işlerden biri anal sex diyebilirim. Bu konuda kendime güveniyorum ve hijyen konusunda da sizlere sorunsuz hizmet veriyorum. İzmir eskort kızlar aramalarında beni zaten görebilirsiniz ve anal konusunda da daha önce […]

  • İzmir Escort Bayan Ve Fahişelik Farkı

    by on 30 April 2024 - 0 Comments

    Ülkemizde İzmir escort yani telekız yada hayat kadını olarak tabir ettiğimiz meslekler. Maksimum artık karıştırılan sektörlerin başında escortluk sektörüyle fahişelik gelmektedir. İki vaziyet bir birinden oldukça farklı olduğu için bu hususta daha kontrollü ve dikkatli düşünmek gerekir. Escortluk hizmetlerini elde eden kızlar sizlere son derece kültürlü ve bakımlı bir halde hizmet etmekle sorumlu olan insanlardır. Aldıkları […]

  • İzmir Escort Bayanlar

    by on 27 April 2024 - 0 Comments

    İzmir Escort Bayanlar için lütfen tıklayınız. Sizler, İzmir escort bayanlar dışında size iyi hissettirecek pek çok az escort vardır. Vip rus escort bayanlar ile gündelik stresinizden ve bunalımlarınızdan kurtulup çok iyi hissedebilirsiniz. Peki nasıl mı? Eğer İzmir escort için geliyorsanız web sitemizin ilan bölümünden kendinize uygun bayanı seçerek iletişim bilgilerini alabilir ve onunla keyifli dakikalar […]