Welcome, visitor! [ Login

Koca popoluyum ve anal seviyorum!

İzmir Escort 22 January 2015

Selamlar ben genç escort bayan sektöründen Sevcan. Benim liseyi yeni bitirdiğime inanır mıydınız? Dolgun hatta baya dolgun sevenler için bulunmaz bir kızım ve asla escort değilim. Sadece zevk için birlikte oluyorum ve maddiyat adı altında hiç bir şey almıyorum. Beni şişko kızlarla karıştırmayın popomun büyüklüğünün aklınızı alacağını çok iyi biliyorum.

İzmir anal escort Sevcan

Ben anal escort bayan sayılırım ancak maddi şeylerden hoşlanmadığımı belirtmiştim. Ancak anal ilişki yaşarken dikkat ettiğim noktalar mevcut ve sizin de altta yazdığım şeylere dikkat etmenizi isterim. Anal ince bir iştir.

  • Ben kondom sevmemekteyim. Kondom hissizleştiriyor.
  • Erkekte kıl şarttır. Tüysüzlerden pek hoşlanmıyorum.
  • Benim vücudum tüysüzdür hiç bir yerinde en ufak tüy dahi bulamazsınız. İçiniz rahat olsun.
  • Kalın olmayan ve ince penislerden pek hoşlanmıyorum.
  • Sert becerilmeyi çok severim.

Eğer üstte ki şartları tamamlıyorsanız ve aşağı daki resimler hoşunuza gidiyorsa hemen bana buradan yazın. Hepinizi seviyorum :*

İzmir anal yapan kızlardan sevcan anal escort sevcan

Sizce popom çok mu büyük yoksa parçalar mısınız? Yorum okumak çok hoşuma gidiyor 🙂

No Tags

1398 total views, 1 today

  

45 Responses to “Koca popoluyum ve anal seviyorum!”

  1. Sizi tanimak ve sizi yasamak isterim.

  2. merhaba bn ızmırden alıcan sızınle tanısmak gorusmek ısterım sız ne dersınız bırbırımızın ısteklerını karsılayacagımızdan suphem yok sızınde yoksa goruselımmı
    e posta adresım. ***otmail.com
    skype. a_***35
    cep no.0507 *** 35 93 beklıyorum
    gorusmek uzere

  3. Selamlar sizinle görüşmek anlatılmaz inanılmaz bişeyler bı duygu fotolarımıza cok tseler sizinle gorusmeyi cok isterim

  4. Selamlar sizinle görüşmek anlatılmaz inanılmaz bişeyler bı duygu fotolarımıza cok tsklerr sizinle gorusmeyi cok isterim

  5. Selam ben İzmir Karabağlar dan Timuçin. Sizinle tanışmak isterim. Aradığınız özelliklerde olduğumu düşünüyorum.
    Bana adresinden ulasabilirsin.

  6. Selmlar. Sevcan hnm nasılasınız harika ve özel bı bayanınız kalcalariniz inanilmaz offf ismim Emre y. 35 pozitif sempatik atletik bı erkeğim sizinle tanışmayı gizlilik icerisinde heyecanli anlar yasamayi cok isterim bana emilden ulaşırsanız cok sevinirim.k.iyi bakın

  7. Ara görüselim

  8. Tam istediyin gibiyim cagri at ariyim ben sedat

  9. Kalcalarin popon sahane bana ulas esrefpasadan tanisip sikismek pipimi yalamak emmek istermisin?

  10. Yalarım be super poponuz bayıldm yaz bana lutfen

  11. Aradığın şey bende sert mi dedin mail at bekliyorum 😉

  12. Merhaba mümkünse görüşmek istiyorum sizinle? Ne yapmalıyım? Eposta adresim bilgi verir misiniz lütfen?

  13. Sana inanamaya can fırtına eleştireceğim ararsan

  14. merhabalar sizinle reel görüşmek isterim gerçek harıka bir kalçalarınız var reelde görüşmek isterim memnun kalırsınız benden nasıl ulaşırım size
    saygılar
    metin

  15. Sizinle gorusmek istiyorun ulasin lutfen aradiginiz bende mevcuttur

  16. yakup akın on 3 February 2015 @ 16:26

    Hasta ettin beni yıllardır seni arıyordum lütfen bana ulaş dört gözle bekliyorum yawrum şimdiden o koca götünü sikiyorum yawrummm

  17. Slm sizinle tanışma isterdim

  18. Slm sizinle tanışmak isterim aradığınız kriterler bende mevcut.sevgilerimle .

  19. Okey de ara yapıştıralım

  20. Öyle kalcalara bayılıyorum numaranı yaz görüşelim canım bklyrm

  21. tam bana göresin seninle tanışmak istiyorum kalçaların müthişş :*

  22. Sevtap hanım sizinle nasıl görüsebiliriz tam sizin erkeginizim sizi parçalamak için sabırsızlanıyorum öpüyorum kocaman poponuzdan :*
    size nasıl ulaşabilirim?

  23. Merhaba canm takma ismim i zerzevat olarak yazdım çünki çok yaramaz yerinde durmayan enerjik biriyimdir yatakta.. Senin o koca kalcalarinlada her türlü fantazilerimi gerceklestirebilirim sen de mutlu olursun bende, her türlü serti oynayabilirim seninle ayrıca boyum 177 kilom 70 dir esmer tenliyim 22 yaşındayım bana ulaşarak hayatının en doğru kararını vereceksin buna Emin olabilirsin ;))

  24. Merhaba Sevcan, seni doruğa ulaştıracağıma inanabilirsin. Tadına bakmayı gerçekten çok isterim. doggy hastasıyım ve çok seriyimdir.Sabırsızlıkla cevabını bekliyorum. Öpüldün….

  25. slm sevcan hanım tam aradığım tipsin ara görüşelim

  26. Aletimle değil dilimle uçurturum kalçaların dayanmaz

  27. Necmi Gezer on 22 February 2015 @ 00:53

    mrb güzelim! popon harika! orada kaybolup bir daha bulunmamayı arzu ederdim! şimdiki hatunlar fit görünmek, kilolu olmamak için neredeyse kendilerini helak ediyorlar! ama kadında asıl olan tüysüz olacak ve biraz da etine dolgun olacak! böyle bir hatun hem yenir hem de yanında yatılır! popona selamlar….

  28. Banada ulaşırsan sevinirim çok güzel şeyler yapabiliriz seninle

  29. Tam da beni tarif etmisdin.yarin akşam ordayim.maile cvp dön.pişman olmucaksin.

  30. bak sımdı bana gerici arda derler istanbulda cok sıse kırdım 13 yasımda basladım 40 yasında kırmaya devam edıyorum ama neye uzuluyom bılıyonmu o kızlara yaparken gerıyemı koyuyodum yoksa apıs arasınamı vallah bılmıyom ama sımdı guzel got olunca kalın got once onu 15 20 dakıka seyredıyom sonra kendıme sapık dıyom ama ben sapık degılım benı o hale o got getırıyo ama zayıf got gercekten sıkmem sıkmedım gercı 13 yasında ıkenler dogal olarak kucuktu oyuzden bende kalın got hastalıgı var vurdummu gerıden o gotun yanakları bızım ıstanbulun saray burnu denızının dalgaları gıbı dalgalanacak senın gote gelınce o gote koymadan once dusun telefonunu cıkarıp ucunu senın kalın gotu temızlerım sonra onun ıcıne dılımı sokar karıstırırım acarım onu sonra koyarım dip not ben kırk yıllık kalzumanım oyle guzel küfeye bu benım patlıcanı koymadım

  31. SEVCAN HANIM, MRB. BEN KORAY, İZMİR ALSANCAKTA OTURUYORUM, SANA YAZANLAR GİBİ BENDE BÜYÜK POPOLU BAYANLARDAN HOŞLANAN BİRİYİM, KRİTERLERİNİZE FAZLASIYLA UYGUNUM,(6X22cm.) BANA ŞANS VERMENİ VE HATTA ÖNCELİK TANIMANI BEKLİYORUM. BAZILARI GİBİ BURADA SAÇMA SAPAN ŞÖYLE YAPARIM BÖYLE ATARIM GİBİ BOŞ KONUŞMAK İSTEMEM, YAŞAYIP GÖRMEK LAZIM, O ZAMAN HAKLI OLDUĞUMU ANLAYACAKSIN. ÜCRET İSTEMEM DİYORSUN ANCAK GÜZEL BİRLİKTELİKTEN SONRA, BEN ÜCRETİNİ DE TAKDİM EDERİM.050 UNUTMAYALIM, GÜZEL OLAN HER ŞEYİN BİR FİYATI VARDIR. SİZİNLE TANIŞACAĞIMIN HEYECANI İÇERİSİNDEYİM.SELAMLAR.!!!

  32. Merhaba güzelm 25 yaş 1.75 boy sen ne istersen yaparz tel araman yetrli

  33. Senle görüşmek istiyorum koca popona aletini yerleştirip sertçe becermek istiyorum hadi durma ulaş bana yasa zevkini

  34. Bu muhteşem götü sikmek ve saatlerce içinde git gel yapmak çin neler vermezdim sadece araman yeterli güzelim

  35. slm tüm esc sitelerini inceledim fakat senin resimlerin ve profilindeki açıklamarın kadar hiç biri heyecan vermedi tek cümleyle muhteşemsin senin aradıklarının fazlasına sahibim uzun boylu fit bir fizigim var doymak nedir bilmem uyar dersen görüşebiliriz

  36. Merhaba anal seks vazgeçilmez tercihim ve bunun üzerinde çok büyük tecrübe ve ustalık diyelim ve karşı tarafı coşturmaya yetecek fazlası ile enerji ve güce sahibim görüşmek yani daha doğrusu tanışmak isteseniz mail adresim bekliyor olacağım iyi günler

  37. Slm cok guzelsin tam aradigim kisisin senin o gotunu issira issira sikerim bana ulas mutlaka bekliyorum benim pitonu gormen lazim

  38. Slm cnm seni tanimak isterim.05425342164 nolu telddn ulasirssn sevinirim.

  39. E mailimden ulaşırsanız sevinirim.

  40. fahrettin on 26 June 2015 @ 23:31

    slm ismim fahrettin yaş 41 gerçekten oldukça güzel bir bayansınız sizinle tanışmak isterim bana yazarsanız sevinirim e postam burda tşk

  41. Merhaba.sizinle tanışmak istiyorum. Kendime sihirli bir saat aldım. Ve saatim şu an seninle zevkin doruklarında olduğumuzu söylüyor. Pardon saatim biraz ilerdeymiş. Bana dönüş yapmanı sabırsızlıkla bekliyorum.

  42. 182 boy 82 kg esmer aydından farklı yerleri keşfetmenin zamanı gelmedimi sence

  43. Söylediğin kriterlerin hepsi bende var yaş 35 görüşelim cvp

  44. Sevcan birkere dene birakmazsin bukadar diyom 05346958253 senle guzel ortamlar yaoariz akitirim suyunu hic gormedin seyi gor…

  45. Sevcan sana nasıl ulaşablirim sadece göt sikmeyi seviyorum 26 yaşında sporcuyum

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • İzmir escort bayanların evleri

    by on 29 April 2024 - 0 Comments

    İzmir escortlar sizlere en sıcak anları yaşatmak için sizleri kendi yaşadığı mekanlara davet ediyorlar, Dokunuşlarıyla unutulmaz anlar yaşamaya ihtiyacınız varsa, profesyonel İzmir escort bayanların sitesine hoşgeldiniz. Escort İzmir bayan servisi, sizlerin tüm seks ihtiyaçlarınızı en kaliteli şekilde karşılayacaktır. Yeni tecrübeler ve unutulmaz sıcak dakikalar yaşatmak için sizlere herşeylerini verirler. İzmir escort bayan ajansının vitrinine giderek […]

  • İzmir Escort Kadınlara Şiddete Hayır

    by on 1 May 2024 - 2 Comments

    Zaman İzmir escort Kadınlara Şiddete Hayır Hızlı Akıyor Kadınlar Güzel Eniştem derdi “hayat güzel baba, istanbul güzel baba ama bana ne?” aslında güzel bir felsefe. Bizler, yani seksi kadınlar, hani tüm stresinizi çıkarttınız, yeri geldiği sevdiğiniz ger geldiğini şiddet uyguladığınız!111!! KADINLARA UYGULANAN ŞİDDET, BİR ADAMIN ACİZLİĞİNİ GÖSTERİR…(PARDON ADAM DEDİM.)

  • İzmir En Ucuz Eskort Kızlar

    by on 2 May 2024 - 0 Comments

    Piyasayı daha hareketli hale getirmek ve İzmir escort piyasasında daha renkli bir yaşam tarzını benimsemek adına bu sektörde yerimi almış bulunmaktayım. Benim en iyi olduğum işlerden biri anal sex diyebilirim. Bu konuda kendime güveniyorum ve hijyen konusunda da sizlere sorunsuz hizmet veriyorum. İzmir eskort kızlar aramalarında beni zaten görebilirsiniz ve anal konusunda da daha önce […]

  • İzmir Escort Bayan Ve Fahişelik Farkı

    by on 30 April 2024 - 0 Comments

    Ülkemizde İzmir escort yani telekız yada hayat kadını olarak tabir ettiğimiz meslekler. Maksimum artık karıştırılan sektörlerin başında escortluk sektörüyle fahişelik gelmektedir. İki vaziyet bir birinden oldukça farklı olduğu için bu hususta daha kontrollü ve dikkatli düşünmek gerekir. Escortluk hizmetlerini elde eden kızlar sizlere son derece kültürlü ve bakımlı bir halde hizmet etmekle sorumlu olan insanlardır. Aldıkları […]

  • İzmir Escort Bayanlar

    by on 27 April 2024 - 0 Comments

    İzmir Escort Bayanlar için lütfen tıklayınız. Sizler, İzmir escort bayanlar dışında size iyi hissettirecek pek çok az escort vardır. Vip rus escort bayanlar ile gündelik stresinizden ve bunalımlarınızdan kurtulup çok iyi hissedebilirsiniz. Peki nasıl mı? Eğer İzmir escort için geliyorsanız web sitemizin ilan bölümünden kendinize uygun bayanı seçerek iletişim bilgilerini alabilir ve onunla keyifli dakikalar […]