Welcome, visitor! [ Login

Kocamdan gizli anal yapıyorum

İzmir Escort 23 January 2015

Selamlar benim adım Gülsen. 28 yaşında türbanlı, balık etli ve kocasından gizli kaçamaklar yapan, heyecanı ve sert olan her şeyi seven bir bayanım. Lütfen gerçekliğimi sorgulayacaklar asla bana yazmasınlar. Ben artık bu tarz ithamlarla uğraşamıyorum. Gizli İzmir escort bayan her yerde bulunuyor, ben ilk değilim. Bu yüzden sahte olduğumu düşünüyorsanız yazımı terk edin. Kimseye bir şeyler ispatlamak zorunda değilim. Daha önce de başka adlarla buraya hikayemi bırakmıştım ve aradığım ilişkileri bulmuştum. Şimdi de aynı şeyi umut ediyorum.

Dolgun bacaklara ve bakımlı ayaklara sahibim. Fanteziler çok hoşuma gidiyor özellikle gizli kapaklı şeyler beni benden alıyor. Neden diye soracak olursanız buna verecek net bir cevabım yok ancak eminim sizlerin de bu tarz şeyler hoşuna gidiyordur. Başlıkta anal yaptığımı söyledim. Ancak anal yaparken bazı şartlarım var.

Öncelikle anal yapacağım erkeğe güvenmeliyim. Hem temizlik hem de aletin işlevi açısında gerekli güveni verirseniz sizlerle anal deneyebilirim. Bunun dışında sert erkekler çok hoşuma gidiyor. Her türlü pozisyona ve fanteziye açığım.

Lütfen bana sadece 24 yaş üzeri erkekler yazsın. Daha ufaklarıyla ilgilenmiyorum.

Ve ayrıca, ben gizli ve evli bir bayanım. İlişki yürüteceğim kişi ya da kişiler bu gizliliğe saygı duymalı. Ancak her şeyde rik olduğu gibi bu olayda da riskler var ve kendinize güveniyorsanız gelin.

Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

23 Ocak 2015 – Gülsen’den sevgilerle…

No Tags

1451 total views, 1 today

  

37 Responses to “Kocamdan gizli anal yapıyorum”

  1. Selam seninle her türlü fanteziye açığım sexte sınırım yoktur 053

  2. tanışmak isterseniz cep no bekliyorum ne olur arayın yaşım 32 bende evliyim belirteyim

  3. Heyecanını paylaşabilirim…

  4. Selam. iyi geceler. nasılsınız? Sizi tanımak isterim.eğer eğer sizde isterseniz cevabınızı bekliyorum. tşkler

  5. Askeri personelim sizinle görüşmek istiyorum gizlilik benım için önemli iyi geceler

  6. slm sizinle tanışmak isterim cnm mümkünse güven ve gizlilik önemlidir.

  7. Merhabalar. Yazınızı okudukça isteğim daha da arttı. Geri dönüş yaparsanız sevinirim. Bekliyorum..

  8. Selmlar. Gülsen hnm nasılasınız harika ve özel bı bayanınız ismim Emre y. 35 pozitif sempatik atletik bı erkeğim sizinle tanışmayı gizlilik icerisinde heyecanli anlar yasamayi cok isterim bana emilden ulaşırsanız cok sevinirim.k.iyi bakın

  9. Ara görüselim

  10. Tatlim ben İzmir gaziemirden sedat istersen gorusuruz

  11. Slm bnde evliyim bu kcamaga hazirim tam senin istedigin gbi hatta fazlasi kocaman kalin 22cm sni tahmin edip ucaracak alet burda

  12. merhaba ben atilla tam itedigin gibi bir erkegişm ve fantazilerinde cok hıoşuma gitti mutlaka tanişmalişyiz

  13. Merhaba Gülsen hanım arzu ederseniz görüşebiliriz cevabınızı bekliyorum

  14. Slm tatlim bende izmirliyim esrefpasadan bende evliyim gizlilik icinde kacamak yapalimmi yalamak emmek istermisin sikimi? Bana ulas bekliyorum her türlü fantaziye acigimm

  15. Gulsen bende gizlikik icerisinde seninle gorusmek isterim yasim 29 izmirdeyim temiz durust ve yakisikliyim istersen bana ulasabilirsin mertdog35@faceden saygikarimla seni deliye donduruum vazgecemezsin benden

  16. Bu gizli bulusmaya hazirim arayim birlikte olalim bana uyumlu ve heyecanli bir bulusma olur hep evli bie bayanla birliktwlik olsun istemisimdir aramanizi bekliyorum ben 33 yasindayim arayin lutfen.

  17. kağan koç on 28 January 2015 @ 03:47

    slm. canım, yazını okuduğumda çok tahrik oldum, hijyene ve gizliliğe önem veriyorsan 1 kereye mahsus görüşmek isterim senle, beni tanıyınca anal yapmak isteyeceğinden de şüphem yok, öpüyorum.

  18. Ben Bornova dan volkan dikkatini çeker cvp yazarsan seninle çok işimiz var demektir

  19. Slm canim yas 40 seni bekliyorum

  20. Selam görüşebilirmiyiz.

  21. merhabalar nasılsnızsizinle reel görüşmek isterim her konuda güveneceğiniz bir arkadaş düşünürseniz görüşmek isterim sizinle malinizi bekliyorum

    saygılar
    metin

  22. Slm ben bornavadan muratSizinle tanımak görmek beraber olmak isterim

  23. Merhaba yaşım 25 görüşmek istiyorum

  24. Sekste ve yasantinda sana istediklerini verebilirim. 36 yasinda ve kariyer sahibiyim.

  25. merhaba bende gizlilge onem verırım vede sınırsız sex severım inanki pişman olmuyacaksın izmirdeyim 53 mutlaka ara

  26. muharrem on 2 March 2015 @ 21:53

    yaşım 27 izmirdeyim görüşelim lütfen

  27. Telefoñunuzu mesaj atarsaniz gorusuruz

  28. Selam iyi geceler tanışmak isterseniz mesaj atın konuşalım

  29. izmirden can on 6 April 2015 @ 17:57

    selam uulaş bana tam aradıglın biriyim

  30. fahrettin on 27 June 2015 @ 18:40

    Merhaba Gülşen hanim ben izmirden fahrettin bekarim diğer adıyla dulum isterseniz size biraz kendimden bahsedeyim yaş 41 boy178 kilo 90 yapılı kısa kır saçlı her turlu fantazilere açık olan birisiyim gizlilik saygı temizlik en olmazsa benim olmazlarimdir gerçekten ben arkadaslik güzel bir beraberlik iliski isterseniz uzun bir ilişkiye de açığım siz nasıl isterseniz tabi sizinle tanışmak isterim. Sizde isterseniz tabi tsk

  31. 29 yaşındayım ve oldukça bakimli bembeyaz hazırım ya sen ? antalyalıyım seyahat engeli yok 1,73 boy 68 kg hayatim ara beni ask ertelemeye gelmez

  32. Merhaba kalin bacakli bayanlara karsi yuksek derecede haz aliyorum

  33. izmirdeyim yaş 35 her şey aramızda yaşanır gizliyim

  34. HALA DÜŞÜNÜRSEN ELBİSELERİNİ ÇIKARMADAN SADECE ALTINDAKİ HERŞEYİ ÇIKARDIKTAN SONRA ÜSTÜNDE NE DİYORSUNUZ PARDÖSÜYLE KALMIŞ BİR ŞEKİLDE VB. FANTAZİLERE VARSAN İLETİŞİME GEÇ BENİMLE

  35. BENDE EVLİYİM VE MUTSUZ OLDUĞUM YERLER VAR BİRAZ ÖZEL OLACAK AMA FAZLA CANINI ACITACAK KADAR DEĞİL NORMAL ÖLÇÜLERDE DİR.
    SENİN YAZDIĞIN GÜVEN VE TEMİZLİK MESELESİNİN AÇILIMI BU SANIRSAM.
    GÖRÜŞMEK ÜZERE

  36. Merhabalar gizlilik güven olursa sizinle görüşmek isterim iletişim bilgilerinize veririmisniz

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • İzmir escort bayanların evleri

    by on 29 April 2024 - 0 Comments

    İzmir escortlar sizlere en sıcak anları yaşatmak için sizleri kendi yaşadığı mekanlara davet ediyorlar, Dokunuşlarıyla unutulmaz anlar yaşamaya ihtiyacınız varsa, profesyonel İzmir escort bayanların sitesine hoşgeldiniz. Escort İzmir bayan servisi, sizlerin tüm seks ihtiyaçlarınızı en kaliteli şekilde karşılayacaktır. Yeni tecrübeler ve unutulmaz sıcak dakikalar yaşatmak için sizlere herşeylerini verirler. İzmir escort bayan ajansının vitrinine giderek […]

  • İzmir Escort Kadınlara Şiddete Hayır

    by on 1 May 2024 - 2 Comments

    Zaman İzmir escort Kadınlara Şiddete Hayır Hızlı Akıyor Kadınlar Güzel Eniştem derdi “hayat güzel baba, istanbul güzel baba ama bana ne?” aslında güzel bir felsefe. Bizler, yani seksi kadınlar, hani tüm stresinizi çıkarttınız, yeri geldiği sevdiğiniz ger geldiğini şiddet uyguladığınız!111!! KADINLARA UYGULANAN ŞİDDET, BİR ADAMIN ACİZLİĞİNİ GÖSTERİR…(PARDON ADAM DEDİM.)

  • İzmir En Ucuz Eskort Kızlar

    by on 2 May 2024 - 0 Comments

    Piyasayı daha hareketli hale getirmek ve İzmir escort piyasasında daha renkli bir yaşam tarzını benimsemek adına bu sektörde yerimi almış bulunmaktayım. Benim en iyi olduğum işlerden biri anal sex diyebilirim. Bu konuda kendime güveniyorum ve hijyen konusunda da sizlere sorunsuz hizmet veriyorum. İzmir eskort kızlar aramalarında beni zaten görebilirsiniz ve anal konusunda da daha önce […]

  • İzmir Escort Bayan Ve Fahişelik Farkı

    by on 30 April 2024 - 0 Comments

    Ülkemizde İzmir escort yani telekız yada hayat kadını olarak tabir ettiğimiz meslekler. Maksimum artık karıştırılan sektörlerin başında escortluk sektörüyle fahişelik gelmektedir. İki vaziyet bir birinden oldukça farklı olduğu için bu hususta daha kontrollü ve dikkatli düşünmek gerekir. Escortluk hizmetlerini elde eden kızlar sizlere son derece kültürlü ve bakımlı bir halde hizmet etmekle sorumlu olan insanlardır. Aldıkları […]

  • İzmir Escort Bayanlar

    by on 27 April 2024 - 0 Comments

    İzmir Escort Bayanlar için lütfen tıklayınız. Sizler, İzmir escort bayanlar dışında size iyi hissettirecek pek çok az escort vardır. Vip rus escort bayanlar ile gündelik stresinizden ve bunalımlarınızdan kurtulup çok iyi hissedebilirsiniz. Peki nasıl mı? Eğer İzmir escort için geliyorsanız web sitemizin ilan bölümünden kendinize uygun bayanı seçerek iletişim bilgilerini alabilir ve onunla keyifli dakikalar […]